Nieuws

Nieuws

21 november 2019

Volvo Trucks Nederland heeft ons gevraagd mee te werken aan een promotiefilm over de aanschaf van een nieuwe vrachtwagen. Hieronder het resultaat;

 

30 oktober 2019

Op 30 oktober was Cito Transport met 4 kippers aanwezig op het Malieveld in Den Haag tijdens de manifestatie van Grond in Verzet. Cito Transport steunt de publieksvriendelijke actie omdat we dagelijks hinder ondervinden van de PFAS en stikstofproblematiek. Regelmatig hebben we te weinig werk om al onze chauffeurs en auto’s aan het werk te houden. Door deel te nemen aan deze actie hopen we dat de politiek het probleem daadwerkelijk serieus gaat nemen en snel tot actie over gaat.

headerbeeld_facebook_851x315_transport


 

28 juni 2019

Cito Transport is opzoek naar nieuwe kipper chauffeurs voor een nieuwe 10×4 Volvo FMX en een 8×8 w.s. GINAF. Ben je actief in het transport en ben je zoek naar een nieuwe uitdaging. Solliciteer dan op een van onze vacatures. Voor meer informatie klik hier.

 


 

20 mei 2019

Vanaf 13 mei 2019 beschikt Cito Transport over een eigen manbak voor 2 personen. Door gebruik te maken van deze bak is het mogelijk om veilig op hoogte te werken. Interesse om de manbak te huren? Neem dan contact op met Cito Transport.

 


 

9 april 2019

Op maandag 8 april 2019 vond er in Hilversum een ongeval plaats met een sportvliegtuig. Wonder boven wonder kwam het vliegtuig tot stilstand in de top van een boom, en waren er geen zwaar gewonden!!!! Cito speciaaltransport werd benaderd of het voor ons mogelijk was het vliegtuig zonder meerschade te bergen. Wij zijn met twee bakwagens en een manbak ter plaatse gekomen en hebben het vliegtuig netjes terug op de grond gezet, en na diverse onderzoeken naar een nabij gelegen opslag getransporteerd. Een aparte klus, met een fantastische samenwerking van diverse (veiligheid)instanties.

 

Vliegtuig in de kraan

Afbeelding 1 van 4